Smaken

Mogen wij ons voorstellen? Jouw lievelingskoffie.

Emmi CAFFÈ LATTE Cappuccino

Vandaag staat er een fris cacaobriesje. Plaatselijk kunnen er geluks buien vallen. Waar die vandaan komen? Rechtstreeks uit onze Emmi CAFFÈ LATTE Cappuccino natuurlijk! Want daar zit niet alleen premium koffie uit het hooggebergte in, maar ook een zweempje cacao. Mmm.

Emmi CAFFÈ LATTE Macchiato

Wij houden van lekker romige koffie. Daarom pinken we bij elke slok Emmi CAFFÈ LATTE Macchiato een traantje van geluk weg. Romiger kan niet. Dus: deksel open. Ogen toe. Zakdoekje erbij. En dan… aaah.

Emmi CAFFÈ LATTE Balance

Ontbijt op bed. Dansen in de regen. Slapen onder de sterrenhemel. Met de Emmi CAFFÈ LATTE Balance houden we de balans tussen leven en genieten in evenwicht en vieren we de lichtheid van het moment. Was alles in het leven maar zo makkelijk als dit evenwicht, dan liep iedereen op wolkjes.

Emmi CAFFÈ LATTE Espresso

Drie… twee… één… WAKKER! De Emmi CAFFÈ LATTE Espresso is de wakker maker onder onze koffies. Hij bezit een extra portie cafeïne en is de ideale oppepper voor tussendoor: hij geeft u op elk moment van de dag en de nacht de push die u nodig hebt om door te gaan.

Emmi CAFFÈ LATTE Double Zero

De Emmi CAFFÈ LATTE Double Zero heeft een super-nul status. Nul toegevoegde suiker. Nul zoetstoffen. Nul lactose. Maar wel boordevol smaak voor alle koffiepuristen en stille genieters. Onze tip om hem te drinken? Schudden, niet roeren.

Emmi CAFFÈ LATTE Colombia

Waar gaat onze volgende reis naartoe? Naar iets dat we kunnen drinken! De naam is Emmi CAFFÈ LATTE Colombia en hij past in elke reistas. De eerste slok van uw Colombia brengt u meteen in vakantiestemming met zijn fijne Colombiaanse koffie, goede Zwitserse melk en een minimale hoeveelheid toegevoegde suiker.

Emmi CAFFÈ LATTE Vanilla

Toegegeven: u krijgt niet elke dag een huwelijksaanzoek. Maar onze Emmi CAFFÈ LATTE Vanilla verdient dat wel. Met zijn frisse en coole verschijning maakt hij het leven in één klap mooier. Vol vanille. Vol genot. Vol exotisch verlangen.

Emmi CAFFÈ LATTE Caramel

Verleiding is zijn handelsmerk, karamel geeft hem karakter en zijn ziel is zalig zoet: als de Emmi CAFFÈ LATTE Caramel een mens was, dan was hij gewoon onweerstaanbaar.